Installatiewerk (gas- en waterleidingen/riolering)
Installatiewerk is de basis van uw huis en daarom erg belangrijk dat dit vakkundig wordt gemaakt. U kunt bij ons terecht voor het leggen van gas- en watertechnische installaties, maar ook het leggen van riolering is geen probleem. Ook kunnen wij u van dienst zijn voor reparaties aan bovengenoemde installaties.

Sanitair
Wat is er fijner dan een mooie comfortabele badkamer? Of u nu toe bent aan compleet nieuw sanitair of alleen het vervangen van uw bad, douche of toilet, alles is mogelijk.

Sanitair is iets heel persoonlijks. Wij laten u daarom graag vrij in het kiezen van uw sanitair, waardoor u uw badkamer geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Hierbij kunt u gebruik maken van onze showroom via de vakgroothandel. Wij geven daarbij aanvullend en eerlijk advies voor de beste kwaliteit en installatie.

Zink en Koper
Het verwerken van zink en koper is vakmanschap. Goed verwerkt kunnen deze duurzame materialen jaren mee. Beide materialen hebben een mooie uitstraling en behouden deze dus ook voor een lange tijd.

U kunt hierbij denken aan het monteren van nieuwe goten en/of (hemel)waterafvoer of het repareren van een lekkende dakgoot. Zink en koper zijn materialen te gebruiken in een tal van vormen, wat legio mogelijkheden bied. Wij passen graag onze kennis toe om u het best passende advies te geven. Ook bieden wij de service voor inspectie en zelfs het schoonmaken van uw goten.

CV
Warmte is iets wat u niet kunt missen. Naast het leggen van gas- en/of waterleidingen, kunnen wij u ook van dienst zijn met het installeren of vervangen van een CV ketel. Vanzelfsprekend hangen en sluiten wij daarbij ook radiatoren aan en zorgen voor het monteren van vloerverwarming. Ook hier zijn wij bekwaam u eerlijk en passend advies te geven.

Dus of het nu gaat om een complete installatie, een nieuwe (buiten)kraan, een lekkende dakgoot of het installeren van een CV ketel, wij geven eerlijk, professioneel advies en voeren dit in overleg naar uw persoonlijke wensen uit.